Praktisk info

Aflevering og afhentning: Mellem 7-8 afleveres Jeres barn i køkkenet. Kl. 8.00 møder der personale ind på alle stuer.

Barnet afhentes på sin stue, Solstrålen eller på legepladsen, og her er det vigtigt at man siger farvel til en voksen.

Både ved aflevering og afhentning skal man tjekke ind og ud på skærmene i infogangene.

Frokost: Hvert barn medbringer madkasse med navn på, som lægges i køleskabet om morgenen. Stuens navn står på hylderne i køleskabet. På turdage (se på stuens kalender eller på børnelynet) er det bedst med ”klapsammen”- madder, da vi ofte spiser uden bord og tallerken.

Frugt: Hver barn medbringer et stykke frugt hver dag, som lægges i en kurv, der er på stuen.
Børnene får tilbudt deres madpakke igen, hvis de har noget tilbage.
Der er mulighed for et stykke knækbrød, hvis sulten melder sig senere på dagen.

Mødetid: Af hensyn til emner, ture o.l. ser vi helst, at børnene er her senest kl. 9.30. Snak med personalet, hvis I har brug for at komme senere en dag, så finder vi ud af det.

Beklædning: Selvom vi giver børnene forklæder på, kommer der let maling og snavs på tøjet. Det kan vaskes af, men giv alligevel jeres barn tøj på, der kan tåle lidt af hvert.
Jeres barn skal have et sæt skiftetøj liggende i den øverste kasse i garderoben, gerne to sæt. Hvis jeres barn bruger ble, har vi bleer her i børnehaven.
Husk hjemmesko der er nemme at tage af og på og med navn i.

Ligeledes er det vigtigt at barnet har regntøj og gummistøvler.

Der må ikke være snore i jakkerne af sikkerhedsmæssige årsager.

Husk altid navn i tøjet!

Glemmekasse: Hvis I mangler et stykke tøj ligger det som regel i tørreskabet, på badeværelset, eller i glemmekurven i garderoben/infogangen.

Turdag: Alle stuer har sin egen turdag i løbet af ugen, men der er samtidig plads til at alle kan tage på spontane ture på tværs af grupperne eller med egen gruppe.

Når vi tager på længere ture, har hvert barn selv sin madpakke, drikkedunk og ekstra tøj med i sin rygsæk. Derfor er det vigtigt at hvert barn har en fornuftig rygsæk med brystspænde, så den kan sidde godt fast på ryggen. I efterår og vinter perioden tager vi ikke på de længere ture, da børnene ofte bliver for kolde eller våde til at spise maden ude i det fri. Men i denne periode tager vi gerne på de kortere ture.

Hvor kan turene hen: Vi har mange gode mulighed for ture i nærområdet. Sorgenfri Slotspark bliver ofte brugt som et udflugtsmål, da denne ligger lige i vores baghave. Slotsparken bliver ofte brugt til spontane ture, så tager vi madpakken med og er hjemme igen til legepladstid.

Derudover ligger vi også tæt på stranden som kan være et udflugtsmål både sommer og vinter. Vi kombinerer gerne vores ture til stranden med bookning af "Skovhuset". Dette hus er kommunalt ejet som vi har mulighed for at booke.
Ligeledes er Dyrehaven, "Den grønne legeplads", Biblioteket, Frilandsmuseet  nogle af de steder vi tager hen på vores ture.

Ved sygdom: Børn med dårlig mave, øjenbetændelse, meget forkølelse, feber o.l. må ikke modtages i børnehaven.
Halvsløje børn, der ikke må komme ud, samt børn der er i medicinsk behandling skal også holdes hjemme.

Ved sygdom, ferier og fridage bedes I skrive det på børnelynet, eller kontakte børnehaven om morgenen pr. telefon